Pàgines

9 de des. 2012

La meva primera Creativa


El passat dia 1 de desembre, vaig anar al la Creativa 2012, que es va celebrar al recinte firal de La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. Era la primera vegada que anava a una fira d'aquestes característiques.



Segons he pogut llegir en diversos blocs, hi ha opinions de tota mena. Això em fa pensar que nosaltres vam estar de sort, ja que a les 10.10h ja havíem entrat (deuríem ser de les primeres mil persones) i a més ens van obsequiar amb una bossa, on es publicitaven les properes activitats de Creativa.

Per la vostra informació, us haig de dir que al mes de gener es farà a la ciutat de Grenoble del 17 al 20,  Montpellier del 24 al 27, i a Metz del 31 de gener al 3 de febrer. A Saragossa es durà a terme del 22 al  24 de febrer, així que si hi ha algú que es vulgui animar té dates i ciutats per poder escollir.

El que em va sorprendre d'aquesta fira, és que les manualitats estan a l'ordre del dia. Vaig poder comprovar que hi havia molt tipus de gent, famílies amb els seus fills (molts d'ells inscrits als diversos tallers que s'organitzaven) i gent de totes les edats. Des de noies joves fins les no tan joves.

Després de donar un volt pels diferents expositors, vaig fer dos cursos:

  • Un amb la gent de Capiclip on vaig fer una agulla de pit.

Taller d'agulles de pit
  •  L'altra amb Manualidades Urrea, amb qui vaig aprendre la tècnica de decoupage (a un nivell molt bàsic). Haig de dir que la Pili i el Paco van estar uns profes genials. Des d'aquí el meu agraïment per la paciència que van tenir amb mi.  

Procés i resultat del taller de decoupage

Se'ns va passar el dia en un tres i no res, i a les 20h marxàvem cap a Terrassa, just quan tancaven portes. Us deixo alguns detalls de la fira, on, com comprovareu, hi havia de tot. 





2 comentaris:

  1. Hola Núria, muchas gracias por tu comentario y por visitarme. Nos enseñas unos trabajos muy bonitos, así que ya te tengo fichada.
    Saluditos.

    ResponElimina
  2. Espectacular muestra, que bueno poder compartir y lo bien que se pasa. Besos.

    ResponElimina