Pàgines

30 de des. 2012

Toca acomiadar el 2012


Cada any, per aquestes dates, m'agrada  sortir al carrer sense presses i veure els aparadors de les tendes. La ciutat canvia per uns dies i s'engalana amb els seus millors vestits, per dir-nos que el Nadal ja és aquí. Passejant per Terrassa vaig voler fotografiar algunes de les tendes redecorades per aquestes festes. Tot i que vaig haver de lluitar contra els renecs de la meva filla, encara vaig poder treure alguna cosa.




Ara que ja tenim el Sr. dels Nassos aquí (aquell que té tants nassos com dies li queden a l'any) i que en unes hores canviem de xifra penso en els últims dotze mesos i, tot i que ha estat un any difícil, crec que puc dir que el balanç és positiu - sempre és millor buscar i trobar alguna cosa que faci bo el repàs.
Durant el 2012 ens han passat moltes coses, bones i de no tant bones. Però ja us podeu imaginar que una de les que agraeixo a aquest any que acomiadem és haver-me endinsat en "l'aventura" del patchwork. No només he après, sinó que he pogut conèixer a unes companyes d'aventura com l'Olga, la Mercè, l'Eva i la Marga, amb qui he compartit moltes tardes de dimarts i dimecres de costura i algun cafè. El patchwork, d'una manera o altre, ens ha connectat a totes.

Diuen que el 2013 encara serà pitjor en termes econòmics. Intento, però, ser positiva i desitjo que aquest any que està a punt de començar sigui millor que aquest passat. Tinc posades les il·lusions en el patchword i en aquest blog, que em serveix de finestra a l'exterior i que em permet conèixer totes aquelles persones que també s'interessen o comparteixen l'afició.

Òbviament, no m'oblido de la família, amb qui espero seguir compartint molts moments especials. I tot i que soni tòpic, no puc fer altra cosa que acomiadar-me disitjant-vos, com a mínim, salut i feina (els diners vindran amb el treball i a l'amor ja és més complicat incidir-hi).

Abans de tancar l'última entrada de l'any del blog, em vull acomiadar amb una cançó que per a mi no pot faltar la nit de Cap d'Any. Des de fa molts anys, quan les nenes eren petites, després de menjar-nos el raïm el primer que fem és posar aquesta cançó i cantar-la i/o ballar-la tots quatre (cadascun amb el seu ritme).



Feliç 2013 i que a cadascú de nosaltres ens porti tot allò que hem somiat.




9 comentaris:

  1. Hola Nuria, vengo a visitarte de parte de Natitxu, bienvenida y veo que disfrutas de la Navidad y de estas fiestas con todo lo que conllenan, bss

    ResponElimina
  2. Hola
    Te decobert avui i ja me fet seguidora teva, si vols tambe em pots seguir
    tatpatch.blogspot.com
    I tambe colaboro a
    drapets-de-colors.blogspot.com
    Anims i felicitats

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa, moltes gràcies, ara mateix em faré seguidora teva. Espero que sigui l'inici d'una afició compartida. Em fa molta il·lusió el projecte d'aquest blog, on sens dubte, sense la vostra colaboració, no podria donar-me a coneixer. Espero poder aprendre, moltes coses de vosaltres. Finas aviat.

      Elimina
  3. Núria , vengo a visitarte a través del blog de Natitxu y ya me quedo en el tuyo. Qué bonitas están decoradas las tiendas en Terrassa. Feliz 2013 y un besote cariño

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maritza, encantada de saludarte. Gracias por acercarte a mi blog. Yo me hecho seguidora tambien del tuyo, asi podre conocer todas las cosas tan lindas que haces. Un fuerte abrazo. Te deseo lo mejor en este 2013

      Elimina
  4. Hola bienvenida al mundo bloguero, yo como todas tambien vengo de parte de Natitxu,no hay nada como apoyar a las amigas.
    un bso.

    ResponElimina
  5. Bienvenida a este mundo tan bonito de los blog. También soy novata con el mío. Te deseo FELIZ AÑO 2013

    ResponElimina
  6. Gracias en general a todas por haber entrado en mi blog, pero sobre todo a Natitxu por su generosidad, ha sido un buen regalo de Reyes. Espero que el entrar en vuestro mundo me deis la psibilidad de conocer a mucha gente y compartir con todas vosotras mi pasión por el patchwork (aunque todavia estoy en fase de aprender.
    Ahh, me he hecho seguidora de todas vosotras, un abrazo

    ResponElimina
  7. Bonito reportaje, me encantan la decoración de las tiendas. Saludos.

    ResponElimina