Pàgines

6 de gen. 2013

Els reis ja vénen, els reis ja van

De vegades pensem que les petites coses són insignificants i que més val gastar diners en un bon regal, però us haig de dir que, aquest matí, n'he rebut un de molt especial, d'aquells que no costen diners i que demostren la generositat i la grandesa de les persones.

Com sabeu, fa poc més d'un mes que m'he estrenat en aquest món, doncs bé, arran d'haver fet el camí de taula (que ja us vaig ensenyar en una entrada anterior)  vaig contactar amb la Natitxu. Vull agraïr-li des d'aquí - com també he fet en el seu blog - el gest d'haver publicat a la seva entrada l'enllaç al meu. Gràcies a aquest gest, m'ha donat l'oportunitat d'entrar i donar-me a coneixer a tota la seva gent.


Aprofitant el dia en què ens trobem, us deixo un regal en forma de fotografia. Aquests són uns reis molt especials, fets per l'Eva, una companya i amiga de les classes de patchwork que es va atrevir a realitzar els patrons que ens va portar la Rosa (la nostra professora). La veritat és que el resultat és genial.





Espero que els Reis hagin arribat a totes les cases, fent feliços a grans i petits. El més important de tot, però, regals apart i un cop les festes s'estan acabant, és que seguim mantenint aquest sentiment i passió que semblen més forts durant el Nadal en les tasques del dia a dia.

Per cert, com podeu imaginar, toca canviar - altra vegada - la decoració de la casa. Se m'han acabat els treballets nadalencs però, no patiu, perquè feina no me'n falta. Aquí en teniu una prova. 




Ja us aniré informant... Bon tortell de Reis! 

6 comentaris:

  1. Núria espero que los Reyes se hayan portado bien contigo....
    Preciosos están los Reyes de Eva.
    El trabajo que estás haciendo tiene muy buena pinta...un besote cariño

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa, Maritza los Reye, han ido muy bien, y el Rosco de Reyes de muerteee. Haber si le digo a mi hija que cuelgue una foto Mis hijas han estado muy contentas y eso en el fondo es lo mas importante. He puesto mucha ilusión en este blog, asi que espero que poco a poco vayamos construyendo una bonita amistad. Un beso para ti tambien

      Elimina
  2. Hola Núria !! Gracias por entrar a mi blog porque así he tenido la oportunidad de conocerte.
    Me encanta lo que haces y envidio a las que sabéis hacer esas maravillas con la aguja y esas telas tan bonitas.
    Ya me tienes de seguidora.
    Saludos desde Marbella

    ResponElimina
  3. Qué Reyes más monos! Ya veo que tampoco paras de hacer cositas! Muchas gracias por visitar mi blog.
    Un abrazo!

    ResponElimina
  4. Que reyes tan bonitos, he estado mirando tus trabajos y me gustan mucho. Tienes una seguidora mas. Un abrazo

    ResponElimina
  5. rosa maria5/2/13 22:31

    M’encanta l’estètica del teu bloc....Ara et toca però, posar-lo al dia i això és una feinada...
    Però tu pots...
    Endavant

    ResponElimina