Pàgines

21 de gen. 2013

Idees per a Sant Valentí

Ja queda menys d'un mes per el que diuen que és el dia dels enamorats, Sant Valentí, una festa que personalment no celebro (sóc més de Sant Jordi), però això no evita que segueixi rastrejant la xarxa blocaire per a descobrir propostes per aquest dia assenyalat en el calendari d'alguns.

La primera que us destaco té a veure, lògicament, amb el patchwork. Les noies de El club del "wasap" ens proposen fer aquest "tu i jo". Es tracta d'unes petites estovalles romàntiques, fàcils i senzilles de fer. Us hi podeu unir al mateix bloc, jo ja ho he fet.  


Proposta de El club del "wasap"

Per a aquells i aquelles que també s'anime amb l'scrap - a mi m'agrada molt però ja no tinc temps per a més coses-, l'Elena, de ¡Pega, papel o tijeras! ens dóna una idea per a fer una postal de Sant Valentí en una de les seves últimes entrades. Aquest bloc és genial, hi ha un munt d'idees i uns vídeos molt ben muntats. Com aquest, on podem veure el pas-a-pas de la creació de la postal.



Ja veieu com els blocs han deixat enrere els temes nadalencs per a endinsar-se a la propera festa, que, per a mi, és més comercial que una altra cosa, però bé, suposo que pels que no celebren Sant Jordi, com a mínim tenen a Sant Valentí. I al cap i a la fi, cadascú celebra allò què vol i l'amor, es pot celebrar tots els dies.

Febrer serà un més mogudet. Tot i que pogueu pensar que estic parada en l'àmbit patchwork, perquè últimament no us he ensenyat cap treball, no és així. Estic fent feineta, però fins que no l'acabi no es pot veure. D'aquí uns dies ho entendreu.

Fins aviat!

6 comentaris:

  1. Núria gracias por la información.....Ya tengo ganas de ver el proyecto en que andas metida. Un besote cariño

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Maritza, por el apoyo que me muestras, poco a poco te vas colando en mi dia a dia.
      Un beso

      Elimina
  2. Muchas gracias por la información con una y otra nos vamos enterando qué trabajos hay.
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por estar ahi, y con vuestros comentarios me dais razones para seguir alimentando el blog.
      Un beso

      Elimina
  3. Bon dia Núria, també estic ficada entre el patch i el scrab... i es un estresss!!!!! Ja tinc ganes de veure en lo que estas treballant. Petons:))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Antonia, gràcies per fer-te seguidora. Del scrap soc practicament una novata, tinc una companya de classe que que m'iniciarà amb aquesta tècnica. Tinc moltes ganes d'aprendre.
      Tens algun blog, ho dic per fer-te una visita.
      Espero que mantinguem el contacte.
      Una abraçada

      Elimina