Pàgines

8 de gen. 2013

Retrobar-se amb la rutina

Després de quinze dies de festa, toca començar un nou any laboral i retrobar-nos amb la rutina de cada diària, amb els seus horaris i les seves tasques. És moment de començar a omplir una nova agenda, plena de coses a fer i un munt de nous proposits per aquest 2013.

Jo, de proposits sempre en tinc un munt, ara bé, no sempre acabo l'any amb la sensació de haver-los assolit tots. Pel que fa al patchwork, tinc una manta començada -aquella amb què em vaig inciar en aquest món i vaig anar coneixent les tècniques - que em sembla que passarà a ser un UFO. Després de gaire bé un any, encara haig d'encoixinar-la a mà i us haig de confessar que em fa molta manda. Sempre acabo trobant nous treballs que acaben sent una bona excusa per a no posar. Un dia d'aquests faré una foto perquè veieu en quina fase del procés es troba.

Bé, deixant el tema manta, ahir a la tarda, "passejant" pels blogs, vaig descobrir el de la Haydee. Es tracta d'un blog de punt de creu i ara proposa fer un SAL conjuntament d'una bosseta de costura. Aquí teniu l'enllaç per si us hi animeu.




Jo ja m'hi he apuntat. Si us agrada i us hi animeu, teniu temps d'apuntar-vos-hi fins el 31 de gener. Al lateral del blog he posat el segell del SAL amb l'enllaç perquè us sigui més fàcil arribar-hi.   

Amb tot, se m'està girant feina. Encara tinc un parell de labors a mig fer. Ja m'hi puc posar i acabar per poder començar el Sal, perquè si no donaré per a tot. 

Bon dimarts i fins aviat!

10 comentaris:

  1. Núria no te preocupes que esto de tener trabajos comenzados creo que nos pasa a todas!!! El costurero se ve muy delicado y bonito, seguiré tus adelantos. Un besote mi niña

    ResponElimina
  2. Hola, sabes lo que me pasa, que ahora que se han acabado las vacaciones de Navidad, y hay qee volver al trabajo, tengo menos tiempo para dedicarme al patchwork. Y me da miedo no poder hacer labores y no tener nada que publicar en el blog.
    Es muy complicado que la gente te siga y te conozca. Natitxu ya me dice que tengo que tener paciencia.
    Asi es que una buena dosis de ilusión, de paciencia y lo demas vendra solo.
    Cuando inici el costurero ya te mantendre informada de mis adelantos.
    Un beso

    ResponElimina
  3. Se ve precioso y muy fino, me encanta.
    un bso.

    ResponElimina
    Respostes

    1. Hola Pilar,
      Creo que me he apuntado muy rapido, y cada vez que lo pienso, aisss!! no se si lograre hacerlo. De momento empezare el dia 1 de febrero y a ver como va la cosa.

      Un beso para ti tambien

      Elimina
  4. Hola Núria! Benvinguda al Projecte Mamut!
    Ptns!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Elena, de moment començaré a catalogar-les, haviam si soc capaç. El scrap, no en tinc ni idea, així que durant aquest any també haure d'aprendre.

      Una abraçada

      Elimina
  5. Es monisimo,veras que te queda estupendo. Besos.

    ResponElimina
  6. Preciós !!!! es veu fi i delicat sembla que ja porta un aire de primavera.

    ResponElimina
  7. Un trabajo delicado de lo más bonito que me ha robado el corazón !!

    besitos de lunes

    ^^

    ResponElimina