Pàgines

23 de gen. 2013

Setena edició del "Salon Tendencias Creativas" de Bilbao

A partir de demà i fins el 27 de gener tindrà lloc a Bilbao, l'7a Edició del "Salón Tendencias Creativas", en el Bilbao Exhibition Center. Més d'un centenar de professionals dedicats als treballs manuals, es donaran cita en aquest indret, per donar a conèixer les últimes novetats i tendències en el sector.



    

Aquest any, des de Tendències es vol promoure el "Hazlo tu mismo", per fomentar entre els visitants,  que ells mateixos facin les seves pròpies creacions. Està demostrat, que en temps de crisis, on cadascú de nosaltres, tenim el cap ple de problemes de tota mena, el fet de poder dedicar una estona del nostre temps fer treballs manuals, fa que desenvolupem la imaginació i l'autoestima personal, a la vegada que ens permet afavorir les relacions interpersonals.

Jo mateixa, sóc un clar exemple del que us estic dient, des de què faig patchwork, passo estones del meu temps,  cosint, plantejant nous treballs i  dedicant-me al blog. Això m'obliga a no pensar en  les altres coses que tinc al cap. I a la vegada, m'ha obert una finestra a l'exterior, i ha fet que conegui a moltes persones que com jo comparteixen afició.
M'agradaria saber que en penseu, esteu d'acord amb mi?

A banda d'aquesta reflexió, a Tendències, es podrà participar en diversos tallers, adreçats a grans i a petits. Es podran veure treballs relacionats amb  Carnestoltes i el dia dels Enamorats (què són les festes més properes), i més de 75 expositors que com sempre ens presentaran les últimes novetats, així com una mostra dels seus treballs.




Us animo, a les que viviu a prop, hi feu una ullada. Hi ha entrades especials per a grups, clubs i asosiasions, i també per als qui disposin del carnet acreditatiu per,  a Joves (de 10 a 18 anys), Estudiants, IKEA Famyli, El Correo, Gatze Txartela, i per suposat els nens menors de 10 anys no se'ls hi cobra l'entrada.

A les que som de fora, és un bon motiu per fer una escapada i a la vegada conèixer Bilbao, que m'han dit que és molt maca i es menja molt bé.

La que estic esperant amb moltes ganes és la de Sitges, què es farà del 14 al 17 de Març, a veure si podem superar els 12.000 visitants de l'any passat.
L'AEP ja està preparant la nova edició, de segur que ens té reservades moltes sorpreses i novetats.

Aquí us deixo el cartell, perquè aneu obrint boca.


Sitges 2013

2 comentaris:

  1. La creativa de Bilbao nos pilla un poco lejos pero la feria de Sitges no y vamos a tener que empezar ha hacer guardiola.
    Un beso

    ResponElimina
  2. D'acord, intentaré gastar poc aquest dies, per poder disfrutar a Sitges!!

    ResponElimina