Pàgines

16 de des. 2012

Objectiu complert: camí de taula nadalenc

Com us vaig dir a la meva primera entrada, estava immersa en un projecte que finalment ja he acabat. Es tracta d'un camí de taula de Nadal, que he fet conjuntament amb la gent que segueix el bloc de  www.natitxu-cosequetecose.blogspot.com.  Ara ja us puc ensenyar les fotos ja que divendres al vespre els hi vaig enviar a Natitxu, que per cert ja  m'ha contestat i m'ha fet molta il·lusió.

Per a mi fer aquesta labor ha estat tot un repte, ja que era la primera vegada que participava en una experiència d'aquesta mena. Tenia jo els meus dubtes què l'acabés amb el temps previst, ja que la data límit per entregar-lo era ahir, 15 de desembre.

Però m'he superat a mi mateixa, he aplicat, he encoixinat a màquina i he posat fins i tot un viu pel voltant (cosa que haig d'agrair a la Rosa, la meva professora de patcword).

Us deixo unes fotos del procés i com ha quedat al final.





Per fi, després de la feinada, el camí ja llueix a taula. Com us podeu imaginar, però, aquest no ha estat l'únic canvi de cara a Festes. A la propera, us ensenyaré com ha canviat la nova decoració de la casa. 

3 comentaris:

  1. T'ha quedat de cinema!!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!!.

    Haver si voy cojiendo esperiencia y puedo seguir participando en los trabajos que vayas proponiendo. Un besazo por estar ahi!!!!

    ResponElimina
  3. Precioso camino de mesa, las telas geniales. Besitos.

    ResponElimina